Categories
dia a dia Freaky Electronics!

Freaky Electronics! – It began in Africa

Freaky Electronics! - It began in Africa

Fa un parell de dècades, l’etiqueta #worldmusic va començar a popularitzar-se. Generalment feia referència a les sonoritats més allunyades dels convencionalismes pop de les ràdio fòrmules, com una mena de folk urbanitzat. Una cosa força absurda i d’herència típicament colonialista occidental. No és tant #worldmusic per un ciutadà de Ghana el que fa qualsevol grup català que el que fa quaslevol grup de Ghana per un ciutadà català?

En aquest #podcast de #FreakyElectronics! podreu escoltar algunes cançons d’origen Africà amb la participació d’instruments electrònics, seguides d’altres #mashups d’arreu. Podria ser música New Age? Podria ser World Music? O poder millor encara, Future World Music? O potser Tonteria World Music? En tot cas, una altra selecció de música que poder surt una mica del que és habitual i que representa, com qualsevol altre, el que és la música del món.

 

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.