Categories
articles amb video cuina de batalla

CUINA de BATALLA – cargols bullits amb all-i-oli i la vinagreta d’en Campeny

Nou capítol de Cuina de Batalla, el programa improvitzat de cuina catalana. Com bullir 3 quilos de cargols? Com preparar una vinagreta? Com preparar un estri per menjar-los? La solució en aquest capítol… Dos clàssics de la sèrie protagonitzen aquesta nova entrega. En Josep Gallart ens ho explica amb el consentiment, aprovació i criteri d’en Fernando Raja.

Podeu veure tots els capítols de CUINA de BATALLA clicant aquí. També podeu fer-vos admiradors a Facebook o subscriure’s al canal de Youtube i si encara us queda alguna espurna de bona voluntat, él millor que podeu fer és recomenar-lo personalment a algú altre, tal com s’ha fet sempre.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.