Categories
articles amb video formació i educació

‘La escuela expandida’ – reinventando el instituto

Des de fa uns mesos, quasi un any, m’apassiona un concepte relativament nou anomenat Educació Expandida. Gira entorn la idea de que l’educació es produeix més enllà de les parets de les escoles, a qualsevol lloc i en qualsevol moment. En certa manera, tracta de acostar a les escoles la realitat cootidiana dels alumnes i al mateix temps de exportar els seus continguts. En aquest procés tenen un paper protagonista les TIC, les Tecnologies de la Informació i Comunicació, generalment infravalorades i sovint acusades de ser les responsables dels mals resultats acadèmics de les noves generacions d’alumnes. Aquest documental recull una experiència desenvolupada per la gent de Platoniq i Zemos98 a un Institut de Sevilla.

Articles Relacionats:

Una resposta a “‘La escuela expandida’ – reinventando el instituto”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.