Categories
netaudio

Xerrada al Festival de Video SINCRONIA – BCN

el equipo netaudio.es 

El Festival Sincronia  es realitzarà dins les festes de “la Mercè 09” al recinte Fabra i Coats el proper divendres 25 de setembre de 2009.

Contarà amb unes 10 actuacions en directe, com sempre entre artistes que treballen conjuntament música i video en directe (en diferents
estils tan musicals com visuals) Entre les actuacions no us perdeu l’actuació dels Francesos (vinguts expressament) “Ganpol & Mit” o els catalans “Rominger” entre d’altres artistes destacats i noves promeses de l’escena independent. El festival començarà a les 17:00 amb una part dedicada als nens, seguida d’una xerrada a càrrec del col.lectiu .netaudio i d’Oscar Teston (Vjspain.com) sobre l’estat actual de la música digital,els netlabelsl i l’escena Vjeing respectivament. L’entrada com sempre serà gratuïta, podreu sopar i beure a preus populars i gaudir d’un espai inmillorable a Sant Andreu de Palomar.
Us hi esperem!!

VIDEO NETAUDIO
cHristian negre i walczak (
www.netaudio.es)
L’escena netaudio comença a convertir-se en comunitat en el moment en els que els seus components col·laboren en les seves produccions audiovisuals. Els netlabels, uns petits segells discogràfics independents que operen principalment a la xarxa, tendeixen a integrar àudio i video en el procés de revalorització de l’espectacle audiovisual en directe.

informació a FACEBOOK

informació + programa del festival a la web del SINCRONIA

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.