Categories
netaudio opinió

Entrevista a phlow-magazine .com

La revista especialitzada en música i cultura digital estrena el seu podcast entrevistant-me.

Amb el periodista alemany Moritz Sauer, un dels grans pioners de l’escena netaudio internacional, parlem sobre el meu petit netlabel, op3n.net, sobre minifu.com i sobre netaudio.es. Tres projectes amb els quals estic moilt relacionat. Podeu escoltar l’entrevista enregistrada en mp3 clicant aquí. Tot seguit, el text en anglès de la revista…

The Spain-Germany Podcast Connection | Monday evening: mo. has turned on two laptops, started Traktor, Skype, his mixer and midi-mixers and than… Click!, you hear how a microphone gets turned on, the trailer rolls in and with some more mouse clicks Cologne/Germany is connected with Calella/Spain via datacable. Welcome to the netaudio radioshow with spains smartest netaudio activist: Mr. Applejux! Listen to selected netaudio tunes from Spain and dive into the spanish netlabel scene!

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.