Categories
amics i familia

les germanes Boadas al Bocamoll de TV3

les germanes boadas al bocamoll

Quina sorpresa veure a les germanes Boadas al Bocamoll de TV3 la setmana pasada. Llàstima que la seva participació al programa va ser molt breu. La sort no va estar al seu costat i després del Cançoner, una secció del programa en que han d’endevinar algunes paraules de la lletra de cançons catalanes, van quedar el·liminades. Tot i la mala fortuna, les dues populars germanes van lluir el seu afable i encisador caràcter que no només va despertar somriures entre el públic assistent al plató, sinó que les darreres estadístiques d’audiència manifesten un lleuger increment durant la seva curta, però intensa actuació.

les germanes boadas al bocamoll

Articles Relacionats:

  • Cap article relacionat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.