Categories
Música per Reflexionar

Applejux – Confinament amb música diferent (2020)

Applejux_confinamentambmusicadiferentVaig enregistrar aquesta sessió el  febrer del 2020. Com acostuma a passar, havia estat molts dies, retocant, retallant, comprovant. En teoria havia de ser una nova col·laboració amb en Justin Moore, com ho va ser Distant Home Collage l’any 2017.  En Justin ara viu a Nova York i el #covid19 ha fet que el nou collage telemàtic audiovisual no prosperi. De totes maneres, durant aquests mesos, he estat escoltat el fragment en bucle durant moltes hores, fent divereses edicions. Al final, han quedat 43 minuts de sonoritat marca de la casa, amb alguns artistes habituals en aquestes sessions més introspectives, però amb una majoria de nouvinguts i nouvingudes.  Com acostumen a ser les sessions de Applejux, “Confinament amb música diferent” conté una barreja d’estils i èpoques: bandes sonores originals, pop català, soul, nujazz, shoegaze, ambient i electrònica de sofà. Cosetes poc habituals que gaudeixo molt i que comparteixo en aquest blog des de fa molts anys.

Aquesta sessió conté música de:

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.