Categories
actes i activitats a calella Freaky Electronics! opinió

Freaky Electronics! a la Festa Major de Calella #fmminerva13 (2013)

#FreakyElectronics #fmminerva13

We did it again! Ho hem tornat a fer! Ens ho hem passat pipa i sembla que la gent que va venir també. Ja tenim guanyadors dels concursos i els pernils de camí. Fotos amb més 100 m’agrades i un parell amb més de 1000! Gent saltant, ballant, rient i gaudint de la Festa Major de Calella… Felicitacions, petons i abraçades… Què més podem esperar? (Feu un cop d’ull a la galeria de fotos per fer-vos-en una idea!). Moltes gràcies a tots per venir i participar. Com algú va publicar a twitter… #totssomfreakyelectronics

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.