Categories
articles amb video consells d'aula

Com descarregar ràpidament un video de youtube?

Ja havia fet un videotutorial explicant com descarregar videos de youtube i canviar el format. Aquell el vaig fer pensant sobretot pels qui volen editar els videos, els volen descarregar per extreure’n una part o incloure’l en un altre projecte. Hi ha vegades però, que no ens cal tanta parafarnal·lia i només volem VEURE el video a un lloc on no tenim accès a internet. Fa uns mesos i gràcies a en Manel Ortiz vaig descobrir aquesta tècnica que us explicaré a continuació, explicada en 2 minuts, ràpida i senzillament…

Per cert, si no voleu tenir porblemes per reproduir qualsevol video us recomano el VLC Player.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.