Categories
dia a dia netaudio opinió

Entrevista al podcast de Música Lliure – Intangible23

El periodista canari Ayoze García dirigeix el programa Intagible23 dedicat a la música lliure a l’emisora de radio CanariasAhora.es. La veritat, m’has sorprés la solidesa del projecte, no només per la qualitat i criteri musical de l’Ayoze, sinó per la serietat de la producció. Al programa hi participaran periòdicament diversos amics i coneguts pel que encara el fa més atractiu i interesant. 😉

Podeu escoltar el programa #14 (amb la meva primera participació) clicant aquesta frase.

Us deixo uns enllaços relatius al podcast:

[…] Además, ya tenemos 50 seguidores en Facebook. Como sabrás, ahí vamos colgando las novedades en torno al programa, así como adelantos del contenido de cada edición y breves recomendaciones. Nuestro espacio en Twitter lo usamos, en cambio, para poner el nombre de las canciones y otros datos durante la emisión en directo de Intangible 23. […]

Altres Articles Relacionats:

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.