Categories
Música per Reflexionar the beach groove series

Applejux- DUB’A’DUB (2009)

El dub sempres ha estat un estil que m’ha fascinat, originari de Jamaica als finals dels 60 (!), ha estat recuperat nombroses vegades fins a l’actualitat. En aquests escasos 40 minuts que formen la segona entrega de [The Beach Groove Series], he enregistrat algunes de les meves joies i com sempre, passant pels filtres electrònics contemporanis. Atenció! Aquest enregistrement conté material sota Copyright i per tant és exclussivament d’ús promocional.

[The Beach Groove Series] és una sèrie de sessions de música pensada per a ‘xiringuitus’ (ja se que es diu guingueta, però sona quasi tan estrany com làmpada). Si us vau perdre la primera entrega podeu descarregar-la aquí.

Articles Relacionats:

5 respostes a “Applejux- DUB’A’DUB (2009)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.