Categories
netaudio

2n Taller de la Música “El nou model musical”. Pirateria, descàrregues il·legals, intercanvis P2P i indústria musical. De la crisi a l'oportunitat

“El nou model musical”. Pirateria, descàrregues il·legals, intercanvis P2P i indústria musical. De la crisi a l'oportunitat

 

El proper 22 de setembre estaré a València. M’han convidat a xerrar del futur  de la música (tan de bo el sabéssim…)  a una taula rodona amb el director de  Software Marketing de Sony Computer Entertainment a  Espanya, el director de La Central Digital i l’ex director general de Warner Music Spain. Podeu llegir el programa de taller a la web del Centre de Cultua Contemporània de València, conegut com a Octubre.

Durant la tercera setmana d’Agost, netaudio.es (en aquest cas en David Domingo y en Juan Prieto) estarà present a unes jornades que organitza el centre d’art Arteleku de Donosti sobre el fenòmen netaudio.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.