Categories
articles amb video cuina de batalla

CUINA de BATALLA – rostit macerat, puré de poma, passió pel vi i una hannah montana sense prejudicis

Res millor per celebrar la classificació del Barça a la final de Roma que un nou capítol de CUINA de BATALLA, el programa improvitzat de cuina catalana. De la mateixa manera que TV3 prepara una quantitat de videos que serien inútils en cas que Don Andrés no haguès encaixat el gol per l’escaire, en aquest capítol, i de forma premonitòria, hi apareix un possible referent en favor de la victòria blaugrana, a veure si el veieu. Si us agrada, no dubteu en compartir-lo.

Podeu veure tots els capítols de CUINA de BATALLA clicant aquí. També podeu afegir-vos al grup del Facebook “Seguidors de Cuina de Batalla”.

Articles Relacionats:

3 respostes a “CUINA de BATALLA – rostit macerat, puré de poma, passió pel vi i una hannah montana sense prejudicis”

Des de que un dels teus fills li agrada el futbol et veig molt posat amb el tema. Fins fa poc no sabies el cognom dels jugadors de futbol i ara ja li dius Don Andrés a l’Iniesta i utilitzes conceptes com gol per l’escaire.

el meu nivell futbolero està avançant en ziga-zaga, o en tiqui-taca, sobretot quan juguen oberts. suposo que els meus 2 metres dificulten un plans que no siguin picats. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.