Categories
dia a dia Música per Reflexionar opinió

Applejux- dog (2002)

cd_10

ahir, amb certa melancola vaig estar escoltant aquest cd que vaig fer al 2002. cal dir que sempre ha estat una de les meves sessions preferides i que malgrat els anys transcurreguts, em segueix agradant. podeu descarregar-la si voleu, però aquesta conté material amb copyright per tant, no pot anar més enllà d’un ús estrictament promocional.

per cert, aquesta i moltes altres sessions disponibles a la secció music d’aquesta mateixa web. i també per cert, us recomano el bloc d’en josep pous “Chill culture” que recull molts dels artistes clau en aquest àmbit de la cultura.

Articles Relacionats:

Una resposta a “Applejux- dog (2002)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.