Categories
dia a dia Freaky Electronics! opinió

Freaky Electronics! a la Fira Alternativa (2010)

Feia temps que estava treballant en el que anomeno Freaky Electronics!: una sessió pensada per ballar, divertida i impertinent. Una mena de mashup (un anglicisme que fa referència a una gran poti-poti, a un conglomerat d’altres cançons), amb fragments dels Beatles, l’Emilio Botin parlant en anglès o l’inspector Gadget, barrejant estils a tort i a dret…

Després de 10 anys em van convidar de nou a punxar a la Fira Alternativa de Sant Pol, una fira feta amb molta la passió i l’aportació de moltíssima gent de Sant Pol i que es manté com un dels esdeveniments més personals i consolidats d’aquestes contrades. Per desgracia, i parlo a títol personal ja que m’ho estava passant pipa, la pluja va obligar-me a plegar abans d’hora. Us deixo uns 26 minuts de la sessió que he aconseguit recuperar… Us recordo que download vol dir descarregar i que si esteu llegint aquesta nota des de el Facebook, haureu d’anar a la meva web (www.applejux.org); (que el que surt a Facebook només és una mena de còpia automatitzada incomplerta). Cambio y corto.

PD: Aprofito l’ocasió per agrair a tota la troupe santpolenca l’atenció rebuda. Moltíssimes gràcies. 😉

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.