Categories
articles amb video cuina de batalla

CUINA de BATALLA – mousse de llimona (especial nadal)

Quan els nens no tenen escola cal trobar activitats per fer, sobretot per Nadal, pels nervis i tal… Què us sembla una senzilla recepta? Una mousse de llimona feta en 10 minuts i llesta per menjar en un parell d’hores. Per si encara no l’heu vist, adjunto enllaç a la nostra felicitació.

Podeu veure tots els capítols de CUINA de BATALLA clicant aquí. També podeu afegir-vos al grup del Facebook “Seguidors de Cuina de Batalla” o subscriure’s al canal de Youtube o en el millor dels casos, recomenar-lo personalment a altri.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.