Categories
articles amb imatges dia a dia netaudio

portada del suplement cultural TENDÈNCIES del diari el MUNDO

Un dels pocs grans periodistes musicals espanyols especialitzats en música electrònica, en Javier Blánquez, ens va entrevistar fa unes setmanes. El fotògraf, un tipus molt trempat que parlava sobre la seva relació amb Squarepusher, ens va tirar moltíssimes fotos, fins al punt de fer-me sentir còmode davant la càmera. Suposo que aquesta és la tàctica. Si us interesa llegir-lo amb comoditat, ja s’ha publicat la versió digital:

‘Netlabels’: mp3 ético y gratis

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.