Categories
amics i familia consells d'aula formació i educació

jocs online per aprendre anglès

ROGER 5 anys

Alguns del nostres amics que també tenen nens petits em demanen sovint que els passi pàgines web amb jocs en anglès. Us deixo una selecció dels que han tingut o tenen més èxit a casa. Als ordinadors de casa, tinc els enllaços als Marcadors del Firefox que són el mateix que els ‘Favoritos’ de l’Explorer. Tot i que en Roger no sap llegir, es guia per les icones i no necessita la nostra ajuda per posar-se a jugar. Fins i tot és capaç d’encendre el router, connectar el cable de xarxa, obrir l’ordinador i posar-se a navegar…

  • Poussin Rouge: un conjunt d’activitats intuitives pels més petits, per aprendre a utilitzar el ratolí i anar descobrint vocabulari en anglès. La majoria són senzills jocs d’acció-reacció que necessiten una certa investigació i que amaguen alguna sorpresa.
  • CBeebies: un clàssic amb moltíssims jocs i personatges populars. Aquest ha estat un dels hits d’en Roger, als 3 anys ja hi jugava i encara és l’hora que l’ensenya quan ve algú més petit.

Articles Relacionats:

2 respostes a “jocs online per aprendre anglès”

Em sembla que a casa hi tens un McGiver en potència. Però també tens un destroyer en potencia que es carregarà tot el que faci en McGiver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.