Categories
articles amb video formació i educació opinió

El futur dels teus fills…

No només és un discurs directe per part d’una nena de 12 anys amb una expressió oral excel·lent, sinó un contingut que, per desgracia, molta gent creu que no te importancia. En la mesura del possible, sempre intento parlar als alumnes del medi ambient, de la necessitat de recuperar, de reciclar i de malgastar menys del que fem dia rera dia. Si us interesa el tema us recomano veure el següent  documental: “La huella ecològica del hombre“.

Altres Articles Relacionats:

Articles Relacionats:

Una resposta a “El futur dels teus fills…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.