Categories
articles amb imatges dia a dia

dissabte 24-07-2010 – APPLEJUX als Banys Lluis (Sant Pol de Mar)

Aquestes són algunes imatges d’una sessió de fa un parell d’anys al xiringuito Banys Lluís a Sant Pol de Mar

Dissabte 24 de juliol del 2010 de mitjanit a les tres. Si veniu de Calella cal aparcar davant el restaurant del Sot del Morer. Hi ha una pas subterrani per creuar la via. Un lloc preciós i un so excel·lent. L’estiu passat va sortir recomanat al Periódico. No cal dir que la música la posaré jo. Estil? bé, un popurri dels meus, entre electrònica, bossanova, reagge i alguna raresa marca de la casa. La moda ho anomena chill-out. ;) Si voleu escoltar alguna cosa proveu mirant aquí, totes les sessions poden descarregar-se gratuïtament.


Ver mapa más grande

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.