Categories
dia a dia

APPLEZUP al programa LOOP_A de SCANNERFM.COM

Applezup de nou a Scannerfm.com. El programa de Frédéric Cañón, Loop-A, dedicat a la música electrónica subtil, experimental i refinada, programa la meva sessió al festival Efimera de Madrid del passat Novembre. Es podrà escoltar en directe el Diumenge 8 de juny a les 24:00 hores a scannerfm.com. La setmana vinent ja estarà diponible com a podcast des de la web del programa. Si no us voleu esperar poder llegir aquesta crítica de la revista Phlow. (és en anglès). Recordeu que la sessió està disponible GRATIS aquí. El programa de radio el podeu escoltar aquí.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.