Categories
actes i activitats a calella articles amb video

dissabte 26 de gener a l'Apples

jo vaig escriue…

distingits i distingides relacions properes:

els comunico que el proper dissabte 26 de gener pinchu a l’apples de calella, al carrer amadeu (just girar la cantonada de casa meva). si realment no teniu res millor a fer i decidiu venir tindré algunes consumicions per repartir entre els assistents. l’entrada és gratuïta (per suposat). la idea és fer un popurri musical entre funk dels setanta, reagge, dub, italo-disco, soul i electrònica de sobretaula.

si teniu previst passar-vos-hi, feu-m’ho saber. (us heu adonat del meu domini dels pronoms febles?)

apa, vagibé.

i en marc gallart em va enviar aquest vídeo…

Articles Relacionats:

  • Cap article relacionat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.