Categories
amics i familia dia a dia

festa ANIVERSARI Marta Fornés i Miguel de la Maribel

Dissabte 11 d’Agost. de mitjanit fins que ens facin fora.
al xiringuito de Sant Pol (que no se com es diu)

marta fornésjose miguel míguez cal
marta + miguel

Aprofitant que en miguel s’acosta a la trentena i la marta els passa de poc, farem una petita festeta al xiringuito de sant pol. si veniu de calella cal aparcar davant el restaurant del sot del morer. hi ha una pas subterrani per creuar la via. la veritat, no hi havia estat mai fins el dijous passat que hi vaig anar a punxar. un lloc preciós i un so excel·lent. amés diuen que la cuina és més que digne. es veu que l’estiu passat va sortir recomanat al Periódico. no cal dir que la música la posaré jo. estil? bé, un popurri dels meus, entre electrònica, bossanova, reagge i alguna raresa marca de la casa. la moda ho anomena chill-out. 😉

a les imatges podeu veure una transformació genètica característica d’aquestes festes, quan les ànimes dels assistents és fussionen en una sola entre el goig, la luxuria i la diversió. cal dir que no acostumen a sortir tan estranyes com aquesta.

salut.

Articles Relacionats:

  • Cap article relacionat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.