Categories
amics i familia dia a dia netaudio opinió

ESTAT de la qüestió

roger, ferran i jo

Resum ràpid d’aquests darrers mesos…

 • Al juliol va néixer en Ferran
 • Al cap de set dies vaig perdre la meva feina de professor a l’Escola Freta de Calella. Van decidir deixar d’oferir el Batxillerat d’Arts. A l’endemà vaig descobrir que la nota més baixa dels alumnes que es presentaven a l’assignatura d’Imatge, era un 7. Jo els donava l’assignatura
 • Vaig traduir uns textos a l’anglès per una exposició d’art per l’espai ZERO1 de l’institut de Cultura de l’Ajuntament d’Olot
 • He estat 2 mesos fent una substitució a l’Escola Pia de Calella donant classes d’anglès a l’ESO i als Batxillerats
 • Estic tornant ha donar classes particulars d’anglès i dibuix tècnic
 • He guanyat (amb la Marta Marquès) el primer premi al Concurs d’Animacions per la Pau, que es projectarà al Cinema Verdi de Barcelona en breu (encara que va ser dissenyat per ser vist online, la versió offline no m’acaba de convencer)
 • Vaig fer aquesta web: radiocactus.com
 • Estic doanat uns microsursos de 4 hores de Photoshop a la Biblioteca de Calella. Són gratis!
 • He estat fent per encàrrec cosetes vàries per la xarxa: banners, imatges…
 • Op3n.net, minifu.com i netaudio.es avancen poc a poc (hi ha els links a la secció ‘relatives’ de la dreta)
 • Al final, m’he obert un myspace per no ser titllat de ‘raro’
 • Em van fer una entrevista pel tema de netaudio.es
 • Segueixo escrivint sobre netlabels, principalment a la revista Beat
 • Va néixer el fill d’en Job i la Tina, en Grau, un nano molt tranquil (pel que vaig poder veure). Fa pocs dies va néixer la Jana, filla d’en David Pujol i la Marta Perona. Aquests petits han fet sort. Benvinguts a un món imperfecte

Segur que m’he deixat coses…  Al menú de la dreta hi ha enllaços al meu blog antic i a d’altres cosetes meves.

Sobretot,  salut.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.