Categories
actes i activitats a calella

#llopasfera11 – NOVES TECNOLOGIES, NOUS PROJECTES div.15/07/11

Ja fa 5 anys que en Vilapou i Jordi Verdura encapçalen un grupet creixent d’aficionats a les noves tecnologies que es troben ‘oficialment’ a principis d’estiu per gaudir d’una estona xerrant de tecnologia però sobretot, del que la gent fa amb la tecnologia. (Concurs: Algú sap d’on he tret la frase en cursiva? Respostes als comentaris. Premi honorífic.)

La cosa ha anat endavant, amb il·lusió, i s’ha anat consolidant un format: breus presentacions de projectes i/o experiències relacionades amb Internet + sopar + foto de grup amb escales. Us deixo el cartell d’enguany i us presentaré breument els 4 projectes que tindré l’honor de presentar i que per suposat, us convido a presenciar in situ el proper divendres:

Aquesta és una breu síntesi dels projectes…

I després, per tota aquells que us animeu, anem a sopar a Cal Tio Joan! Si us interesa venir, poseu-vos en contacte ràpidament!

Articles Relacionats:

3 respostes a “#llopasfera11 – NOVES TECNOLOGIES, NOUS PROJECTES div.15/07/11”

La frase en cursiva l’has extret d’en Vicent Partal que dirigeix l’Internauta, potcast que parla de tecnologia, i que abans s’emetia per Catalunya Ràdio els dissabtes nit. Si? 😀

efectivament ja tenim gran gunayador del concurs! t’emportes l’apartament a Torremolinos! pasa per casa a buscar-lo quan puguis… felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.